Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongre sonrası Çayırova İlçe Başkanlığı görevini devralan Zafer Kılıç, yeni yönetimi ile başkan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye konuk oldu. Belediye başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette başkan Şevki Demirci’ye çalışmalarını anlatan Kılıç, yönetim kurulu üyeleri eşliğinde kamu, kurum ve kuruluşlarına bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiklerini ve istişarelerde bulunduklarını belirtti.
 
KILIÇ: İLÇEMİZ İYİ ŞEYLERE LAYIK
AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile gerçekleştirdiği ziyarette bir takım açıklamalar yapan başkan Kılıç, kısa bir sürede Çayırova’nın değişimine güç katan Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye teşekkürlerini iletti. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerinin altını çizen Kılıç, “ilçemize en iyi hizmeti getirmenin plan ve projelerini yapıyoruz. Bu görevde AK Parti İlçe yönetimi olarak ortak akıl ile hareket ederek üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız.
 
BÜYÜK ADIMLAR ATACAĞIZ
Gelişen ve değişen Türkiye’nin en zengin ve modern bir ilçesini oluşturmak için belediye başkanımızın çalışmalarını ve gayretlerini görüyoruz. Bizlerde bu çaba ve gayretlere her zaman destek olacağız. Şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarımın hepsi genç ve çalışkan bir yapıya sahiptir. Hizmet için elbirliğiyle çalışıp Çayırova’mızı daha ileri seviyelere taşıyacağız. Birlik ve beraberlikle büyük adımlar atacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
 
DEMİRCİ: İYİ BİR ÇAYIROVA İNŞA EDECEĞİZ
Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve yönetimini tebrik ederek, başarılar diledi. 9 aylık bir süreyi hizmet üreterek geride bıraktıklarını ifade eden başkan Demirci, Çayırova’nın tüm gereksinimlerini seçim beyannamesinde Çayırova’lılara sunduklarını hatırlattı. Seçim beyannamesinde sunulanları da hayata geçirmeye çalıştıklarını belirtti.
 
PROJELER HAYATA GEÇİYOR
Bu projelerin Çayırova’ya ve Çayırovalılara huzur ve güven getireceğini belirten Demirci, verilen her bir sözün yerine getirileceğini kaydetti. Çayırova’nın gelecekte modern bir ilçe olacağından hiç şüphe duymadıklarını vurgulayan Belediye Başkanı Şevki Demirci, ulaşım, eğitim, sağlık, spor, istihdam, sosyal yaşam alanları ve çevre ile bütünleşmiş bir Çayırova’yı inşa edeceklerini, bu hizmetleri tüm Çayırova’lılarla el ele, gönülden gönüle yapacaklarını dile getirdi.
 
HİZMET KALİTESİ ARTTI
9 aylık bir süre içerisinde planlanan projelerin taban çalışmalarını tamamladıklarını, belediyenin mali yapısını iyileştirdiklerini, belediye içi iletişim ve hizmet kalitesini arttırdıklarını, Çayırova’da alt ve üstyapı yatırımlarına imza attıklarını ve daha birçok hizmeti halka sunduklarını belirten Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Verimli ve kaliteli bir hizmet anlayışı ile gerek Hükümetimiz, gerekse de Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli bir şekilde ilçemize hizmet etmeye çalışıyoruz. “ dedi.