BİLKAR Cuma akşamı bu kez Zakkum konseri ile Gebzelileri mest edecek. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde saat 19.30’da gerçekleşecek olan konserin biletlerine büyük ilgi var.   Sevilen grup Anason, acıta acıta ve Gidiyorum Yolcu Et gibi pek çok sevilen şarkısını seslendirecek. 

CUMA AKŞAMI GEBZE’DELER 
 Sezona muhteşem Birsen Tezer konseri ile merhaba diyen BİLKAR Cuma akşamı bu kez Zakkum konseri ile Gebzelileri mest edecek. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde saat 19.30’da gerçekleşecek olan konserin biletlerine büyük ilgi var.  Başarılı grup sevilen şarkılarını bu defa Gebzeli hayranları için seslendirmiş olacak. Gebzelilerin Birsen Tezer konseri gibi Zakkum konserine de ilgi göstermeleri beklenirken grup için geri sayım başladı. 

ÜÇ ALBÜM ÇIKARDILAR 
Grubun kuruluşu 1998 yıllarına dayanmaktadır. Cem Senyücel, Yusuf Demirkol ve Eren Parlakgümüş müzik hayatlarına ayrı ayrı devam ederken onları bir grup kurma düşüncesi bir araya getirir. Çok geçmeden grubun temelleri atılmıştır. Emre Yılmaztürk 2003 senesinde bu isimlere ek olarak şu anki kadroya dahil olmuştur. Ocak 2007'de de ilk albümleri Zehr-i Zakkum piyasaya çıkmıştır. Son albümleri Her gün Sonbahar’dır.