Türkiye’nin kaderini belirleyecek, yerel seçimlerden çok genel seçim havasında geçen 30 Mart mahalli idareler seçimlerine bir gün kala siyasi partiler, son hamlelerini yapıyor.

AKP’liler Belsa Plaza esnaflarıyla kahvaltı yaptı. Yüzlerce esnaf ve vatandaşın katıldığı kahvaltı programına Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın ilginç sözleri damgasını vurdu. Nevzat Doğan’ın hizmetlerini İzmit halkının çok iyi bildiğini belirten Bakan Işık, “Çalışkanlığı, dürüstlüğü ile Nevzat Bey direksiyonun başında. Gece geç yatıp sabah erken kalkar CHP’liler ise tam tersini yapar, gece geç yatar, sabah da geç kalkarlar. Nevzat Doğan, çok çalışır az aşınır”dedi.

İl Başkanı Mahmut Civelek, İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın da hazır bulunduğu Belsa esnaflarıyla kahvaltı programında Bakan Işık, çok iddialı bir söz de söyledi. Işık, “20’nci yüzyılda Türkiye’de Atatürk çıktı; 21’nci yüzyılda da Türkiye’nin lideri Recep Tayyip Erdoğan oldu. Başbakanımız, çağımızın lideridir.”dedi.

Paralel yapıya pabuç bırakmayacaklarını belirten Bakan Işık, bu yapıyı devletin içinden temizleyeceklerini, CHP’nin de paralel yapının cebine girdiğini, halkın yüzüne bakamayacak hale geleceklerini söyledi.