İlki İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ikincisi ise Unilever’in Cif markasının destekleriyle hayata geçirilmiş olan Sosyal Sorumluluk Zirvesi’nin bu yılki destekçisi, etkinliğin resmi sponsoru, BP.

“Neye Dönüşüm?” sorusuna cevap aranıyor
Geçtiğimiz 2019’da, pandeminin olmadığı koşullarda fiziksel olarak hayata geçilen SSZ’in ana teması “Rekreasyon”, online olarak gerçekleşen ikinci etkinlikte ise ana tema “Kelebek Etkisi” olmuştu. 11-12 Kasım’da “Neye Dönüşüm?” temasıyla gerçekleşecek 3. Sosyal Sorumluluk Zirvesi’nde eğitimden sağlığa, kariyerden sürdürülebilir kalkınmaya kadar birçok alanda dönüşüm konuşulacak.

Resmi sponsor BP ve Roche, AgeSA, Fuzul, McKinsey & Company, Esas Holding, Boyner gibi kurumsal konuşmacıların yanı sıra Girişimcilik Vakfı, Yenibirlider Derneği, KAGİDER, Sosyal Ben, TEGV, Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV), Mülteciler Derneği, Koç Üniversitesi Sosyal Etki Forumu (KUSİF) ve Arzu Çekirge Paksoy gibi sivil toplum alanının önemli isim ve sivil toplum kuruluşları etkinlikte konuşmacı olarak izleyicilerle buluşacak.

Katılımın her yaş grubundan izleyiciye açık olduğu etkinliğe, etkinlik günü www.sosyalsorumlulukzirvesi.com adresinden ücretsiz ve online olarak katılabilirsiniz