Sanayinin başkenti olan Dilovası’nda birçok vatandaş gazetemize ulaşarak Pandemi döneminde sürdürülen uzaktan eğitim sisteminden dolayı tablet ihtiyaçları konusundaki sitemlerini dile getirdiği 29 Ekim 2020 tarihinde Başkan Hamza Şayir, Patates ve Soğandan Sonra Tablet Dağıtacak mı? başlıklı haberimiz sonrası Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ilçede ki öğrencilere dağıtılmak üzere 10 bine yakın tabletin kısa sürede öğrencilere dağıtılacağını müjdeli..

ŞAYİR TABLET İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Konu hakkında açıklamada bulunan Şayir ''İlçemizde Ortaokul, Lise ve Üniversite öğrencilerimizin tamamına tablet dağıtımı yapacağız. Yaklaşık 10 bin tabletimizi önümüzdeki günlerde dağıtımını gerçekleştireceğiz. Yaklaşık 10 bin tabletlerimizin temininde bizlere destek veren başta Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yetkilileri ve GEBKİM OSB Başkanı ve yönetimine teşekkür ediyorum''dedi.

İŞTE O HABERİMİZ

Sanayinin başkenti olan Dilovası’nda birçok vatandaş gazetemize ulaşarak Pandemi döneminde sürdürülen uzaktan eğitim sisteminden dolayı tablet ihtiyaçları olduğunu konusunda sitemlerde bularak Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'e seslendiler.

Vatandaşlar ''Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, her eve patates soğan ve kırtasiye malzemeleri dağıttı. Ulusal basınlarda boy boy reklamları, haberleri çıktı. Her haneye patates, soğan dağıtan başkana sesleniyoruz çocuklarımızın tablete ihtiyacı var'' dediler..

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir bu çağrıya ses vererek, öğrencilere tablet dağıtacak mı? ilerleyen günlerde göreceğiz..