AÖF sonuçları ile ilgili son gelişmeler, söz konusu sınavlara katılan adaylar tarafından yapılıyor. Bu noktada, gözlerini Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nden gelecek resmi açıklamaya çevirenlerin sayısı giderek artarken "AÖF sınav sonuçları açıklandı mı?" sorusuna da yanıt aranıyor. Güz dönemi final sınavlarının ardından AÖF final sınavı sonuçları ile ilgili heyecan dorukta. İşte AÖF sonuçları sorgulama ekranı ve bilgiler.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından 8 ve 9 Ocak 2022 tarihlerinde düzenlenen güz dönemi final sınavlarının ardından gözler AÖF sonuçlarına çevrildi. Adaylar AÖF final sınavı sonuçlarını Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden öğrenebilecekler. Bu kapsamda, "AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusunun cevabı için araştırmalar da sürüyor. İşte AÖF sonuçları ile ilgili son durum.

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF final sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz netlik kazanmadı. Geçmiş yıllardaki örnekler baz alındığında sınav sonuçlarının iki ila üç hafta içinde ilan edilmesi bekleniyor. Fakülteden sınav sonuç tarihi hakkında yeni bir bilgi gelmesi halinde güncel bilgiler haberimizde yer alacak.