Facebook hesabından açıklama yapan Dilovası Belediyesi AK Partili MEclis Üyesi Adem Çarıkçı, instagram hesabının hacklendiğini duyurdu.

Çarıkçı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Duyuru!!! İnstagram hesabim hacklendiği için adıma bu şekilde paylaşımlar yapılıyor, lütfen yapılan paylaşımlara itibar etmeyiniz. Mümkünse bu hesabimi şikayet etmenizi rica ederim"

 

 -----------------------------------

Hamza Şayir'in trollüğünü yapan Ersin Toprak'a tepki!

Gazetemiz 41havadis.com'un ''Ali Toltar döneminde hibe veren Dilovası, Hamza Şayir döneminde hibe alan oldu!'' başlıklı haberimizde Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar döneminde diğer belediyelere otobüs hibe verirken, günümüzde Dilovası Belediyesi Hamza Şayir'in aldığı hibeleri müjde ile duyurmasını 05 Ocak Çarşamba günü haberleştirdik.

Haberimizde Dilovası'nda geçen yıllar sonrası hibeler ile ihtiyacını karşılayabilen bir dönemi yaşadığını ve kendi öz kaynaklarıyla hayata geçirmiş olduğu tek bir hizmeti olmayan Dilovası Belediyesi'nin bütçesini nereye harcadığını sorduk.

ÇAMUR ATMAYA ÇALIŞAN TROLL 

Hamza Şayir'in, Ali Toltar'ın sunduğu hizmetleri sunamadığı ve gelenin gideni arattığı Dilovası'nda, Şayir'in akrabası olduğu söylenen Ersin Toprak isimli biri Hamza Şayir'in trollüğünü yaparak bölgemizde yazılamayanları yazması ile ünlenen gazetemiz 41havadis.com'a ve basın camiasına çamur atmaya çalıştı. Ersin Toprak ''100 tl ver herşeyi yaparlar bununda basın habercilik anlayışı bu'' sözlerine birçok okuyucumuyuz tepki gösterirken vatandaşlar ''50 kuruş verip yorum mu yaptırıyorlar size, milleti de öyle sanıyorsunuz?'' sözleri ile tepki gösterdiler. 

KOCABAY ''ERSİN TOPRAK SENİN ANLAYIŞININ DEĞERİ KAÇ PARA?''

Dilovası üzerine sosyal medya hesabında canlı yayınlar çeken, 2009 yılında Ak Parti’den Dilovası İl Genel Meclis üyesi seçilen ancak daha sonra partisinde istifa eden Şehit Gazi Aileleri Dernek Başkanı Hacı Kocabay'da dün gerçekleştirdiği canlı yayında Hamza Şayir'in trollüğünü yapan Ersin Toprak'a şu sözler ile ayar verdi.

Hacı Kocabay ''Ersin Toprak, gazeteci Yusuf Metin Karademir'e bir yorum yapmış. Yaptığı yorum gözüme çarptı. Yorumda da ''100 tl ver herşeyi yaparlar bununda basın habercilik anlayışı bu'' demiş. Ben gazetecileri takip ediyorum. Bugün aşağı yukarı benim sayfamda 30 gazeteci Emre Göçmez'in haberini kınadılar'' dedi.

Kocabay 'Dilovası'nda Ne Kadar Gay Varmış' Diyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in sözlerini ima ederek eleştirmeyenler için ''Ben gençlere yapılan hakaretide kınalarını beklerdim. Ben onlara satılık kalem diyorum. Ancak Yusuf Metin Karademir'in kaleminin satılık olmadığını biliyorum çünkü takip ediyorum. Ersin Toprak senin anlayışının değeri kaç para? Lütfen çıksın bana cevap versin'' ifadelerinde bulundu.

Bir fabrikada çalışdığı öğrenilen Ersin Toprak'ın önümüzdeki günlerde Dilovası Belediyesinde işe alınır mı? ilerleyen günlerde göreceğiz..

İşte o video;