Son birkaç yılda hem yazılı ve görsel basında hem de internet mecralarında sıkça adından söz edilen sosyal medya, markaların ilgisini çekiyor.

Önce birkaç ajansla başlayan bu mecraların profesyonel kullanımı şimdi geleneksel PR ajanslarından reklam ajanslarına, büyük bütçeli markalardan küçük işletmelere yayılmış durumda.

Darıca Belediyesi Ocak ayı sanat ve kültür etkinlikleri kapsamında Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan etkinliklerde AK Parti’li Ali İhsan Adıgüzel de söyleşi verecek. 

14 Ocak Salı günü saat 11.00’da gerçekleştirilecek olan söyleşinin konusu ise ‘Gençlik ve Sosyal Medya’.

Daha önce Derince ve Dilovası'nda da aynı söyleşi gerçekleştiren Adıgüzel'in konferansına özellikle öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği görülmüştü...

Ali İhsan Adıgüzel, 1974 yılında Dilovası’nda dünyaya gelmiş ve uzun süre emlak ve inşaat işleri ile uğraşmış. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler ve Kocaeli Üniversitesi muhasebe uygulamaları bölümlerinden mezun olmuş. ‘Gençlik ve Sosyal Medya’ gibi önemli bir konuda uzmanı olmadığı halde söyleşi verebiliyor olması vatandaşlar tarafından tepki ile karşılanıyor.

Günlük yaşamda sıkça rastlanan şiddet ve saldırganlık olgusu, günümüzde sosyal medya üzerinden sürdürülüyor. Sosyal medya saldırganlığı bireylere psikolojik ve sosyolojik açıdan önemli zararlar verdiği düşünüldüğünde, böylesine önemli bir konuda uzmanı olmayan kişiler belediyelerde söyleşi vererek toplumu nasıl bilgilendirecek?