Marmara Bölgesi Ağrı Dernekleri Federasyonu (MADEF) Ağrı ili ve ilçelerinde yer alan kütüphane faaliyetine destek olmak amacıyla kitap toplama kampanyası başlattı.

Türkiye Ağrı Konfederasyonu Başkanvekili ve Marmara Bölgesi Ağrı Dernekleri Federasyonu genel sekreteri Dilovalı işadamı Enver Yıldırım, Ağrı ili ve ilçelerinde yer alan kütüphane faaliyetine destek olmak amacıyla kitap toplama kampanyası başlattı. Hedeflerinin 500 bin kitap olduğu kitap kampanyasına bölgemizin sevilen işadamlarından Emin Yıldız  20 bin kitap teslim etti.

20 BİN KİTAP

Konu hakkında sosyal medya hesabında açıklamada bulunan Enver Yıldırım ''Değerli dava arkadaşlarım beraber yol yürüdüğümüz bir birinden değerli dostlarım Sayın Emin Yıldız, Murat Can, Murat Kıymak dostlarımın MADEF Ağri Fedarasyonunumuzun çocuklar okusun kampanyasına 20.000 bin kitap teslim etmesinden dolayı şükranlarımı illetiyorum. Siz değerli dostlarımın farklı memleketli olmanıza rağmen bu kampanyaya destek vermenizden dolayı bir Ağrı'lı olarak gurur duyuyorum. İyiki varsınız iyiki kader birliği yapmışım. Saygılar'' ifadelerinde bulundu..