30 Mart yerel seçimleri öncesi AKP’nin gövde gösterisi, seçim startının verildiği program  Ankara’da yapıldı.

AKP’nin Kocaeli belediye başkan adayları da Ankara Arena Spor Salonu’nda düzenlenen

 “AK Parti Seçim Beyannamesi” toplantısına katıldı.  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AKP Genel Başkan Yardımcıları, Bakanlar, Milletvekilleri ile çok sayıda partili de bu görkemli gövde gösterisinde yer aldı.

Ankara’daki toplantıya ilimizden AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele Belediye Başkanı ve adayı Hüseyin Ayaz, Gölcük Belediye Başkanı ve adayı Mehmet Ellibeş, Karamürsel Belediye Başkanı ve adayı  İsmail Yıldırım, Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, Kartepe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Üzülmez, Çayırova Belediye Başkan Adayı Şevki Demirci, Kandıra Belediye Başkan Adayı  Ünal Köken, Dilovasi Belediye Başkan Adayı Ali Toltar, Darıca Belediye Başkanı ve adayı  Şükrü Karabacak, Gebze Belediye Başkanı ve adayı Adnan Köşker ile İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel katıldı.

MUHTEŞEM YOLCULUK BAŞLIYOR

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan’ın ‘AK Parti Seçim Beyannamesi’ ile belediye başkan adaylarının açıklayacağı toplantı öncesi salon çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Başbakan Erdoğan, konuşmasında şöyle konuştu:

“- Bugün seçim beyannamemizi açıklayarak kampanyamızı başlatıyor, 30 Mart’a giden muhteşem yolculuğun kapılarını aralıyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Yolumuz bahtımız açık olsun. 30 Mart seçimleri Türkiye için milletimiz için, şehirlerimiz ilçe belde köylerimiz tüm bölgemiz için dünya ve insanlık için inşallah hayırlara vesile olsun diyorum. Rabbim bizleri utandırmasın. Rabbim bu kutlu yolculukta bizleri korusun, her türlü tehditten tehlikeden esirgesin diye dualar ediyorum. Bugün yeni Türkiye için medeniyet yolculuğumuzda farklı bir güçle devam ediyoruz”