Yıldırım ‘’2019’un, umutların çoğaldığı, barışın tüm dünyada egemen olduğu, dostluk, kardeşlik, dayanışma duygularının güç kazandığı bir yıl olmasını diliyorum.’’ dedi

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hareket ederek, her zaman aynı yolda gideceğiz diyen Dilovası Belediyesi Başkan A.Adayı Enver Yıldırım, 2019 yılının Dilovası için ayrı bir önem taşıdığını belirtti.

Yıldırım ‘’2019 yılıyla Dilovası, sağlık ve çevre sorunlarıyla beraber diğer alanlarda yapmayı planladığım projelerin atılımlarıyla altın günlerini yaşayacak. Bizler AK kadrolar olarak; 2019 yılının özellikle Dilovası’nın kalkınması için dolu dolu geçmesini sağlamak adına elimizden gelen her şeyi yapacağız.” şeklinde konuştu.

AK kadrolar olarak, ‘bundan önceki yıllarda olduğu gibi ülkemiz ve milletimiz adına daima hizmet anlayışı ile Dilovası’nın kalkınması gayretinde ve kararlılığında olacağız. 2019 yılının Dilovası’na, Kocaeli’ne, ülkemize, İslam coğrafyası ve tüm insanlık için barış, huzur, sağlık, güvenlik ve refah içinde geçmesini temenni ediyorum. Tüm Dilovası hemşerilerimin yeni yılını tebrik ediyor, selamlarımı ve saygılarımı sunarım.” Dedi.