AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından Tavşancıl Sahil Restaurant’ta düzenlenen istişare toplantısı önceki gün tam katılımla gerçekleşti. AK Parti İl Başkan vekili Mehmet Uzunoğlu, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, AK Parti Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, meclis üyeleri, Belediye Başkan Adayı Ali Toltar, Gençlik Kolları Başkanı Suat Şık, belediye başkan aday adayları ve meclis üyesi adayları tam kadro katıldı.
 
TOLTAR’IN ARKASINDA ÇALIŞACAĞIZ
Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, “Yaklaşık üç ay önce başlayan seçim atmosferine 13 Belediye Başkan aday adayı ve yaklaşık 80 tane de meclis üyesi meclis üyesi adayımız Dilovası’na hizmet etmek için göreve talip oldu. Ancak hepimiz de biliyorduk ki bir tane belediye başkan adayımız ve 15 tane de meclis üyesi arkadaşımıza görev verilecekti. Süreç geçildi ve yapılan istişareler sonrası adaylarımız belirlendi ve yola çıktık. Belediye Başkan aday adaylarımız bize güzel bir örnek göstererek Adayımız Ali Toltar’ın arkasında kilitlendi. Aynı şekilde meclis üyesi adayı arkadaşlarımızda seçilen 15 arkadaşımızın arkasında durdu. Birkaç arkadaşımız ufak tefek kırgınlıklar yaşadı. İnşallah bu kırgınlıkları da kısa sürede aşacağız. Bundan sonra yeni SKM Başkanımız Mustafa Şahin’in başkanlığında yürütülen seçim çalışmalarında hepimize görevler düşecek. Sizlerden isteğim görevlerinizi canla başla yerine getirmenizdir.   
 
HEDEFİMİZ 12 BİN OY’U AŞMAKTIR
Hepiniz bu teşkilatlarda görevli bir nefer olarak ev ev, sokak sokak bir belediye başkan adayı veya meclis üyesi adayı gibi çalışacağınıza güvenimiz tamdır. Bu çalışmalar da üstün gayretlerinizi bekliyoruz. Seçime kısa bir süre kaldı. Dolayısı ile bu kısa sürede bizim daha da fazla çalışmamız gerekiyor. Kamuoyu yoklamalarında durumumuz çok iyi, 2009 seçiminden bu güne hiç bir fire vermeden üstüne ekleyerek bu günlere geldik. Hedefimiz olan 12 bin oyun üstüne çıkmaktır. Çıkacağımızdan hiçbir şüphemiz yok. Biz Dilovası'nda seçimi iyi bir farkla kazanacağız ve bu yüzden gidilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacağız ve çalışmalarımız arttırarak devam ettireceğiz." dedi.
 
BİRİLERİ CENNETİ VAAT EDİYOR
AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ali Toltar, "Seçim maratonumuz süratli bir şekilde devam etmektedir. Artık gün birlik ve beraberlik günüdür. Bizim en büyük gayemiz Dilovası’nda devam eden huzur ve istikrar ortamının sürekli ve sürdürülebilir olmasıdır. Son beş yıl içerisinde belediye meclis üyesi arkadaşları ve ekibi ile birlikte ilçemizde tarihe adını yazdıracak güzel hizmetler yapıştır. Belediye başkanımız Cemil Yaman’ı da bu güne kadar yapmış olduğu güzel hizmetlerden dolayı kutluyorum. İşte bu hizmet bayrağının hizmet çıtasının daha da yükselerek devam edebilmesi için çok çalışmamız lazım. Dilovası’nın kendine has özellikleri var. Biz burada dürüst ilkeli siyaset yaparak, hizmet etmek için yola çıktık. Biz olmayacak şeyleri söylemiyoruz yerine getirebileceğimiz sözler veriyoruz. Yapılabilecek dürüst gerçekçi vaatler de bulunuyoruz. Birileri cenneti vaat etsin, birileri varsın akla hayale sığmayan vaatlerde bulunsun. Artık onların kullanma tarihi geçti. Sizler basiretli insanlarsınız bunları halkımıza anlatalım. İnşallah hep beraber aynı inançla birlik beraberlik içinde dayanışma ruhu içinde bu çalışmaları sandığa yansıtalım ve Ak partimizi 30 mart’ta da tekrar iktidara taşıyalım.
 
AK KADROLARI ÇEKEMİYORLAR
AK Parti İl Başkan vekili Mehmet Uzunoğlu, ise yaptığı konuşmasında “Partimizin kurulduğu günden bu güne, en güzel yanı birlik beraberliğimizi her zaman korumamızdır. Bu akşamki toplantımızda bu birlik beraberliğimize güzel örneklerden biridir. Son zamanlarda bir şey yapamayan, bizleri çekemeyen muhalefet partileri bizleri kamuoyunda yanlış aktarmak için sürekli istifa haberi ile vurmaya çalışıyorlar. Onların bu akşamki tabloyu görmelerini çok isterdim. Dilovası'nda ki bu güzel birlik beraberlik tablosunu kıskananlar çirkin karalamalar ile vurmaya çalışıyorlar ancak yanılıyorlar. Biz biriz ve beraberiz. Teşkilatlarımızın tüm kademelerine, aday adaylarımıza, meclis üyesi adaylarımıza, partililerimize ve tüm Dilovası halkına bu güzel tablodan dolayı teşekkür ediyorum. Bizim Dilovası’nda seçim kaygımız yok. Kaygısı olanların çırpınışlarını görüyoruz."dedi.
 
%60’IN ÜZERİNDE OY ALMALIYIZ
Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, "Bu seçim artık sadece Dilovası’nın seçimi değildir. Dünya lideri Başbakanımızın verdiği Kurtuluş mücadelesidir. Başbakanımıza bu kutlu yolda destek olmak bizim kişisel hesaplarımızdan daha önemli olamaz. Bu seçimlerde hedefimizi daha yüksek tutmalıyız. Ziyaret etmedik ev, eli sıkılmadık seçmen bırakmamamız lazım. Eğer biz çocuklarımıza mutlu ve güzel bir Türkiye bırakmak istiyorsak, eğer biz çocuklarımıza İslam ümmetinin yaşamış olduğu acılara son vermiş bir Türkiye bırakmak istiyorsak, eğer biz çocuklarımıza dünyada adaleti sağlayan bir Türkiye bırakmak istiyorsak, çalışacağız çabalayacağız ve biz buradan %60'ın üzerinde nasıl oy alırız hesabını yapacağız. 31 Mart sabahı yine AK kadrolar iktidarda olacak. Ali Başkanımızda inşallah bizim belediye başkanımız olacak. Biz beş yılda çok başarılı süreç geçirdik. İnşallah Ali Başkanımızda bu başarı çıtasını daha da yükseklere çıkartacak. Bizde ona destek olacağız ve sahip çıkacağız.”dedi.