Ak Parti Dilovası SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi) kapsamında düzenlenen program kapsamında Dernek üyeleri ve yönetiminin yaptığı seçim ile Dilovası Gümüşhaneliler Derneği Başkanlığı görevine devam eden Yüksel Ertunç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Yüksel Ertunç’da Belediye Başkanı Cemil Yaman ve AK Parti İlçe Başkan Vekili Fazıl Korkmaz’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Bizler yaşadığımız yerin güzelleştirilmesi ve üyelerimize, sosyal, kültürel ve kent bilincinin yaşatılması noktasında çok önemli katma değerler sağlıyoruz. Sizleri aramızda görmekten ve bu mutluluğu birlikte paylaşmamızdan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Dernek üyeleri ile sohbet eden Başkan Yaman, sosyal belediyeciliğin gereği olarak ilçede bulunan dernekleri çok önemsediğini belirterek “Bizler sizlerle zaman zaman bir araya gelerek, ilçemize yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilgili görüşlerinizi almak hem hizmetin kalitesini zenginleştirmektedir. .  Yöre dernekleri toplumumuzun kültürünü, gelenek ve göreneklerini en güzel şekilde temsil etmektedir. Gümüşhaneliler Derneğinin de bu bağlamda yaptığı yapıcı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Dernek seçimlerinde güven tazeleyerek tekrar Başkan olan Yüksel Ertunç kardeşimize başarılarının devamını diliyoruz” dedi.