AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayını açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, listede kimler var, kimler liste dışı kaldı? soruları büyük merak konusu oluyor. 2024 yerel seçimleri için geri sayım başladı. 

2024 yerel seçimleri için Dilovası'ında mevcut belediye başkanı Hamza Şayir'in tekrar başkan adayı olmak için Ankara temaslarına hız kattığı süreç içinde AK Parti'den aday olmak isteyenler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

AK Parti'den ismi Dilovası belediye başkan adaylığı için en çok konuşulan isimlerin başında AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, AK Parti Kocaeli İl Yönetiminden istifa eden eski Dilovası ilçe başkanı Osman Akbulut, Enver Yıldırım, İsmail Demir ve son günlerde ismi kulislerde konuşulan Ramaza Ömeroğlu yer alıyor.

AK Parti Dilovası İlçe Başkanlığında istifa etmesi beklenilen İlçe Başkanı İlhan Yıldırım'ın devam kararı sonrası AK Parti Dilovası İlçe yönetim kurulunda istifa eden AK Parti Dilovası İlçe Yönetim kurulu üyelerinden Av. Fevzi Karadaş, Fatih Meral, Cemil Daşdemir'inde başkan adayı olması bekleniliyor.

 

 

AK Parti seçim takvimini hazırladı!