AK Parti Gebze İlçe teşkilatı bugün Gebze Kent Meydan’ın Kültür Müdürlüğü’nde yaptığı toplantıyla aday adaylarını tanıttı. Toplantıya Kocaeli il Başkan yardımcısı Metin Gökçe ve Ekrem Özenir, Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, Gebze Belediye Başkanı ikinci dönem için aday adayı olan Adnan Köşker, Sakarya Büyükşehir Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan, AK Parti Kocaeli eski Milletvekili Eyüp Ayar, diğer aday adayları İsmail Keskin, Abdullah Şahin, Yasemin Özdemir, Kaşif Şahinkesen, Mehmet Külte, Okan Kurt, Yakup Kaya, Resul Tat, Mahmut Yandık, Halim Bülbül, Abdullah Yağcı, Abdurrahman Dede, Muharrem Ayyıldız, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyesi aday adayları ve partililer katıldı.

Başkan Köşker konuşmasında yeniden adaya adayı olmasındaki etkenleri sıralayarak yaptıkları çalışmanda örnekler sundu.

 İşte aday adaylarının görüşleri ve tanıtımları;

Halim Bülbül: “Buradaki adayların her birisi birbirinden değerli aday adaylarıdır, çünkü hepsi AK Parti’nin aday adaylarıdır. Bu sürecin içinden bizler çıkar da emaneti biz alırsak; Gebze’nin Belediye Başkanını Gebze halkı seçecek Gebze seçmiş olduğu belediye başkanı Gebze’yi halkıyla beraber yönetecektir. Eğer seçilirsek Refah Partisindeki çizgimizi bu dönemde sürdüreceğiz.”

Kaşif Şahinkesen: “Benim iddialı olduğum alan hak ve adaletli yönetmektir. Gebze’de yeni dönem başlatmak için ortak akılda buluşmak için Gebze’nin yarınlarını sizinle beraber planlamak için aday adayıyım.”

Abdullah Yağcı: “Belediyeciliği 20 senedir yapıyorum. Bu noktada kendimden hiçbir endişem yoktur.”

Muharrem Ayyıldız: “Genel başkanımızın çizgisinde ilerleyeceğiz”

Abdurrahman Dede: “Şehit haberi geldiği her zaman Başbakanı eleştirdim ama gördüm ki sorun Başbakanda değilmiş ve bundan dolayı AK Parti’ye geçtim. Hiç kimse yaşamadığı soruna çözüm bulamaz. Ben Gebze’nin sorunları yaşayan Gebze ile büyüyen biriyim. Kent Meydanının temelini Ahmet Penbegüllü attı, İbrahim Pehlivan planladı ve  Adnan Köşker tamamladı ama Gebze’de ciddi sorunlar var. Gebze’de park ve trafik sorunu var. Gebze sıkışmış durumda. Gebze’yi bildiğim bu yarışta için çok iddialıyım ve bu göreve talibim. Aday adayı olmak önemli değil önemli olan dik durmaktır.Recep Tayyip Erdoğan adam gibi adamdır her zaman yanında olacağım. Eğer aday olursam yüzde 70 oy alacağıma inanıyorum”

Mehmet Külte: “Her aday adayı arkadaşlarımız birbirinden değerli kim seçilirse AK Parti’nin en yüksek oyu alması için mücadele edecektir”

Yasemin Özdemir: “Kocaeli’nde bir ilçede ilk kadın aday adayım. Yaşadığımız yerin modern şekilde olması halkın belediye çalışmalarından memnun olması herkesime aynı ölçüde hizmet götürülmesi için bu ülkenin erkekler kadar kadınlarındır diyen genel başkanımızın söylemlerinden yola çıkarak Gebze belediye başkan aday adayı olarak talip oluyorum”

Yakup Kaya: “Partimin Kocaeli’nde en genç aday adayı olarak bu yarışta ben de varım dedim. Gebze’ye Avrupa kenti hüviyeti kazandırmak istiyoruz. Gebze güçlü bir potansiyele sahip yerinde kullandığımızda Gebze’yi iyi yerlere taşıyacağımızı düşünüyorum. Bölgenin sorunları ve çözümlerini yakinen bilmekteyim”

Abdullah Şahin: “Tertemiz havası ve çevresiyle güçlü ekonomisiyle ve işsizin olmadığı güçlü bir Gebze’ye sahip olacağız. Kim aday gösterilirse gösterilsin herkesin o adayın etrafında güç birliği olması gerekiyor. Önümüzdeki yerel seçileri Türkiye açısından önemli olduğu kadar Gebze ve Kocaeli içinde çok önemli. Gebze’de kazanların Gebze’ye katkısı yapması gerekir”

Okan Kurt: “Gebze’mize hizmet etmek için bu yarışta yer aldım. Gençlerin siyasette ve yerel yönetimde söz sahibi olmasına inanmaktayız. Aday adaylığını açıklayan ilk insan benim. Yerel seçimlerin Gebze’ye Kocaeli’ye ve ülkemize hayırlı olmasını niyaz ediyorum”

Mahmut Yandık: “Gebze’nin dününü ve bugünün biliyorum geleceğine dair önemli projelerim var. 20 yıla yakın belediyeciliğim var. Bugüne kadar yapılıpta eksik olan hizmetleri tamamlamak ve üzerine bir taş koymak için bu göreve talip olduk”

Resul Tat: “30 yıldır Gebze’de oturmakta olan biri olarak Gebze’nin sorunlarını yakinen biliyorum. Tüm bilgi ve birikimimi Gebze Belediye Başkanlığı’nda kullanmak istiyorum. Hesap vermeye açık ve hazır olan bir anlayışın içerisinde olacağıma söz veriyorum. Birilerin değil herkesin belediyesini oluşturmak için bu göreve talibim”

İsmail Keskin: “Kim aday adayı olursa olsun hep birlikte kar kış demeden çalışıp belediyemizi AK kadrolara teslim etmenin onurunu ve gurunu yaşayacağız. İlk siyasi hayatım AK Parti ile başladı. AK Parti kültürüyle büyüdüm ve bundan dolayı Gebze’ye bir borcumun olduğunu düşünüyorum. Bilgi ve becerilerimi Gebze halkının aydınlığı için kullanmak istiyorum. Hesap veren adil şeffaf bir yönetici anlayışı içinde olacağım. Örnek alınan bir Gebze için adayım.