AK Parti Gebze Gençlik Kolları başkanlığı için cuma günü yapılan mülakat sonrası ilçe başkanlığı için ismi geçen isimlerde öne çıkmaya başladı.

Mülakat sonrası Osman Sezer, Önder Ergül ve Enes Altuntaş isimlerinin öne çıktığı öğrenildi.

Bu üç isimden birinin önümüzdeki günlerde AK Parti Genel Merkez tarafından Parti Gebze Gençlik Kolları başkanı olarak aday gösterilmesi bekleniliyor..

OSMAN SEZER 

Gebze belediyesinin en genç meclis üyesi olan Osman Sezer, Gençlik kollarında yöneticilik yaparken sürpriz bir şekilde meslis üyeliğine seçilmesi sonrası,  AK Parti Gençlik Kolları'ndaki görevinden istifa etmişti..  İstifa açıklamasının ardında gençlik kollarındaki görevinden ayrılan Sezer, o günlerde kamuoyunda ve teşkilatlarda ciddi tepki toplamıştı. Şimdi isminin başkan adayları aradında geçmesi yeniden herkesi şaşırttı. Teamüller gereği meclis üyesi seçilince, Gençlik Kollarından istifa eden Sezer’in olası Gençlik Kolları Başkanlığı’nda meclis üyeliğinden istifa edip etmeyeceği partililer tarafından merak ediliyor. Osman Sezer aslen Kastamonulu..

ÖNDER ERGÜL

Ak Parti Gebze Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Birim Başkanı olan Önder Ergül, aslen Karslı..

ENES ALTUNTAŞ

Ak Parti Gebze Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanlığı görevini yürüten Enes Altuntaş aslen Trabzonlu. Altuntaş, en büyük desteği AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz'dan aldığı konuşuluyor...