AK Parti Kocaeli İl Başkanlığının, ilçelerde düzenlediği mahalle başkanları toplantısı Dilovası’yla devam etti. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığındaki toplantıda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın da katılım gösterdi. AK Parti İl Teşkilat Başkanı Av.Halit Çokan, Sosyal Politikalar Başkanı Zeki Canşi, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Akbulut, Halil İbrahim Aslan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir ve mahalle başkanlarının yer aldığı toplantıda Dilovası’nda yapılan yatırımlar ve hazırlanan projeler anlatıldı ve mahalle başkanlarından görüş ve öneriler alındı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, milletin çok büyük desteğiyle 20 yılı geride bıraktıklarını ve bu sürenin her anının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Cumhuriyet tarihinde bugüne kadar yapılmış hizmetlerin 3 katı, 5 katı, 10 katı hizmet ve proje üretildiğini belirtti. Türkiye’yi kalkındırmaya, aydınlık yarınlara taşımak için durmadan çalışmaya hazır olduklarını belirten Başkan Ellibeş şunları söyledi;

“25 GERİ GÖNDERME MERKEZİ OLUŞTURULDU”
“Bütün bunları teşkilatımızın en uç noktasına kadar hepimiz milletimize anlatmakla, hatırlatmakla sorumluyuz. Türkiye’nin eğitimden sağlığa, ulaşımdan şehirciliğe neler yaptığımızı lütfen unutturmayalım. Biz anlatmadıkça, muhalefet boşluğu içi boş, yalan ve iftiralarla gündemi doldurmaya, milletimizi yanıltmaya çalışıyor. Türkiye’de özellikle göçmen konusunda ortaya atılan iddialar kaynağından yalanlansa da, muhalefet ne özür dilemek ne de bu yanlış bilgileri düzeltmek gereği duymuyor. Türkiye düzensiz göçle daha etkin mücadele için bugüne kadar 16 bin kişi kapasiteli 25 geri gönderme merkezi oluşturuldu.

“TERÖR KORİDORUNU YOK ETTİK”
Fırat Kalkanı Operasyonunun başlamasından günümüze kadar geçen süreçte terörden arındırılan bölgelere giden gönüllü Suriyeli sayısı 455 bini geçti. Milli savunmada Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı, Bahar Kalkanı ve Pençe Harekatlarıyla güney sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok ettik, ülkemize yönelik terör tehdidi bu şekilde ortadan kaldırılarak sınırlarımız daha güvenli hale geldi, kontrol altına alındı. Türkiye bu mücadeleyi verirken, meydanı boş sanıp yalan yanlış bilgilerle milletimizin aklını bulandırmaya çalışanlara fırsat vermeyeceğiz” dedi.