Dilovası Haber - Dilovası İlçe teşkilat binası toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel ve yöneticilerini, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimi karşıladı.

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel ziyaret de,  AK Parti Dilovası yeni İlçe Başkanı Osman Akbulut’a ve yeni Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu çalışmalarında başarılar diledi.

ÇALIŞMALARI ANLATTI

AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut yapılan çalışmalar hakkında AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel bilgilendirdi. İlçe Kadın Kolları başkanlığının son çalışmaları hakkında bilgi alarak, süreç de yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Tuncel AK Parti Kadın Kollarının çalışmalarını değerlendirdi. Kadın Kollarının çalışmaları takdirle karşılarken bu süreçten sonra daha aktif, daha dinamik bir çalışma temposu içerisinde olmalıyız dedi.   AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Yaman ve Akbulut, ziyaretlerinden dolayı Başkan Tuncel’e teşekkür ettiler.