İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet bugün düzenlediği basın toplantısıyla AK Parti’li Meclis üyelerinin iddialarına cevap vermiş ve bu iddiaları yargıya taşımalarını söylemişti. “İzmit Belediye Başkanı Fatma Hanımın bugün kah gülerek, kah ağlayarak gerçekleri çarpıttığı basın açıklamasını izledik. Milletimiz adına denetim görevi yapan komisyondan fellik fellik evrak kaçıran Fatma Hanım’ın bugün yine seçmece fatura ve fişlerle algı operasyonuna kalkışmasını açıkçası yadırgamadık.
Diğer taraftan İzmit Belediyesi’nin kasasından 50 milyon TL’yi ihalesiz, doğrudan teminle adrese teslim ederken yakalanan Fatma Hanım değil yeğenini, kendi adını da inkar etse yine şaşırmayacaktık.


“FATMA HANIM’A MEYDANI BIRAKMAYACAĞIZ”

Halep oradaysa, arşın burada.
Biz iddialarımızı yargıya taşıyıp, hesabını soracağız. Fatma Hanım’ın iddialarına da yanıtlarımız hazır, gerekli açıklamaları yapacağız. Fatma Hanım da varsa bizim söylediklerimizde yalan buyursun yargıya başvursun. Biz, milletimizden saklanan gerçekleri tek tek açıklamaya devam edeceğiz.
Milletimizin parasını yandaşa değil millete, şatafata değil hizmete, eşe-dosta değil vatandaşa harcayana kadar mücadelemize devam edeceğiz. Üç yıldır proje yerine hala yalan ve iftiralarla uğraşan Fatma Hanıma meydanı bırakmayacağız”.