AK Parti teşkilatı Cuma günü Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu Gebze’de ağırlayacak. Mitinge sadece Kocaeli'ki ilçelerden bin 500 araç kaldırılacak

 
AK Parti teşkilatı Cuma günü Gebze Kent Meydanı’nda Başbakan ve Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek olan miting için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Miting hafta içi yapılacağı için teşkilat mensupları miting alanına ilçelerden kaldırılacak araç sayını net olarak belirlemedi. Gebze ilçesi de dahil olmak üzere tüm ilçelerden yaklaşık bin 500 araç kaldırılması planlanıyor.
 
TÜRK BAYRAĞI DAĞITILACAK
Gebze mitingine Başbakan ve Genel Başkan Ahmet Davutoğlu eşi Sare Davutoğlu ile katılım sağlayacak. Davutoğlu, Gebze mitingine Bursa mitingi sonrası gelecek. Miting alanı olan Gebze Kent Meydanı’nda süslemeler yapılacak. Miting alanı süslemesini gençlik kolları üstlenecek. Mitingde 60 bin adet Türk Bayrağı , 40 bin adet ise parti bayrağı dağıtılacak.
 
HELİKOPTER İLE GELECEK
Teşkilat hava muhalefetine karşı da önlemler aldı. Eğer yağmur yağdığı takdirde mitinge katılanlara yağmurluk dağıtılacak. Miting alanına asılmak üzere pankartlar şimdiden hazırlandı. Ancak partililer pankartlar ile ilgili bir açıklama yapmadı. Pankartlarda ‘İlk Günkü Aşkla Haydi Bismillah’ şeklinde sloganların olacağı tahmin ediliyor. Saat 14:30’da Bursa mitinginde olacak olan Başbakan Ahmet Davutoğlu, saat 17:00’de Gebze’de yapılacak olan mitinge helikopter ile gelecek. Davutoğlu yaklaşık bir saat boyunca partililere seslenecek.