Son dönemde ülkemize çok yoğun ilgi gösteren Arap dünyasının, kentimize olan ilgisi de her geçen gün artarak devam ediyor. Sağlık turizmi ile ilgili, kentimizin en saygın kurumlarından Akademi Hastanesi'ne yoğun ilgi gösteren Arap misafirler önceki gün bir kafileyle birlikte köklü hastaneyi ziyaret ederek, pek çok konuya ilişkin detaylı bilgi aldı. KOTO tarafından organize edilen ziyarette, hastane yönetim kurulu başkanı Kubilay Kırman da Arap misafirlere ziyaret boyunca refakat etti.

BİLGİ AKTARILDI

 Katar ve Kuveyt'ten gelen arap misafirler hastanenin konferans salonunda ağırlanırken, kafileye Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Yasin Ünal,  Obezite Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Deniz Gülhan, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Ersan Özbudak önemli sunumlar yaparak, ziyaretçilerin sorularına cevap verdi. Kurumun ilgisinden son derece memnun kalan Arap kafile, hastaneden ayrılırken, şükranlarını sunmayı da ihmal etmediler.

KENTİN HASTANESİ

Konuya ilişkin bir açıklama yaparak kamuoyunu bilgilendiren Akademi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Kırman: “Sağlık turizmi ülkemizin, son yıllarda önemli oranda tecrübe edindiği ve her geçen gün geliştirdiği konular arasında. Bizde kurum olarak söz konusu alanda pazar payımızı artırmak, bilgi kapasitemizi geliştirmek adına yatırımlarımıza ve çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu kentin hastanesi olan Akademi Hastanesi 15 yıldır aralıksız süren yatırımlarına bu alanda da devam edecek” dedi.