Geçtiğimiz günlerde Ziyaettin Akbaş hakkında haber yapan Demokrat Gebze Gazetesine, Çayırova eski Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş'tan cevap gecikmedi.

Konu hakkında Ziyaettin Akbaş '' Yalancı Gazetecilik bu kadar olur:Halı saha maçına Çayırova emniyet müdürümüz sayın Osman Gül'ün Daveti üzerine gittim ve oynadım.Cuma günleri akşam 21:00 de zaman bulduklarda gidiyorum.'' dedi

 

Konu Hakkında Demokrat Gebze Gazetesi'nin İlgi Haberi :

 

Halkla, esnafla, iş adamıyla düşman oldu. Belediye çalışanlarıyla kavga etti. Sokaktaki vatandaşı azarladı. Sadece kişisel iletişimde değil belediye yönetiminde de tam anlamıyla beceriksizlik sergiledi. El attığı her işi berbat eden Ziyaettin Akbaş, Çayırova Belediyesi’ni de maddi yönden iflas ettirdi. Şevki Demirci’ye boş bir kasa bırakan Akbaş, büyülüğü belediye başkanlığı dönemleri geride kaldı.

Başkanlığı döneminde burnundan kıl aldırmayan, önüne geleni azarlayan Akbaş, şimdilerde selam verecek adam bulamıyor. Geçerlerde yaşanan olay bunun şahidi. Çayırova’da iş adamları ve devlet memurlarının maç yaptığı bir halı sahaya habersiz giden Akbaş, oynanan maçta forma giymek istemiş. Ama kadrolar hazır, iki takımda da eksik yok. Fakat bir tarafta da formayı giyip habersiz gelen Akbaş, illa top oynamak istiyor. Zorla kendini oyuna aldıran Akbaş, bir takıma girmiş ve fazla oyuncu olarak sahada top koşturmuş. Şimdilerde Çayırova’da herkes bu olayı konuşuyor. İşte mevcut belediye başkanlarına bu olay örnek olsun. Bugünlerin kıymetini bilin ve kalıcı dostluklar kurun. Yarın sizde Akbaş gibi oyun dışında kalmayın!