AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'i korumak isterken belgelerini yayınlattı..

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ile İYİ Parti ilçe başkanı Emin Yılmaz arasındaki tartışma geçtiğimiz günlerde alevlenmişti...

İYİ Parti Dilovası ilçe Başkanı Emin Yılmaz, Hamza Şayir’in şirketinin şüpheli devri sonrası şu dört soruyu sordu: 11 gün sonra konkordato ilan etmek zorunda kalacağı bir şirketi kim neden satın alsın? Konkordato ilan etmek zorunda kalan şirketini ortağı Utku Yılmaz'a satarak, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, alacaklı olan kişilerden kaçmış olmuyor mu? Hamza Şayir ve Utku Yılmaz daha devir işleminden çok öncesinde şirketin konkordato ilan edecek konumda olduğunu biliyorlar ve bu devir de ortak planları mıydı? Kamuoyunun huzurunda bu soruyu herkese soruyorum. ‘’Dilovası halkına başkanlık yapacak bir kişi, topluma örnek olmak mecburiyeti yok mu? ‘’

Konu hakkında basına açıklama yapmayarak sessiz kalmayı tercih eden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'e karşılık AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, basın açıklamasında bulunmuştu..

Akbulut, bir belediye başkanının böyle şüpheli işlerde isminin geçeceğine ihtimal vermediği için açıklamasında İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz'a belgesiz konuştuğunu iddia ederek ''gündemi saptırmaya çalışıyorlar'' söylemleri sonrası  İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz konu hakkında belgeleri sosyal medya hesabında jet hızıyla paylaştı. 

Böylece Akbulut, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in bilgisi olmadan açıklamada bulunarak Şayir'in belgelerinin yayınlanmasına vesile oldu..

 hamza şayir, osman akbulut,