AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı’nın bugün gerçekleştireceği 5’nci olağan ilçe kongresi başladı.

Dilovası Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongreye AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Özdemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, AK Parti Dilovası İlçe Başkan adayı İlhan Yıldırım, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırva Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, AK Parti Kocaeli eski il başkanları Mahmut Civelek ve Şemsettin Ceyhan, Dilovası Belediyesi eski başkanı Ali Toltar, MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı.

Kongrede divan başkanı Halit Çokan olurken divan üyeleri Ahmet Sönmez, Mahmut Kocabay, Ören Oğuz ve Asuman Akaray seçildi.

İlk konuşmayı AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut yaparak,  Aliye İzzetbegoviç’in sözü ile başladı. Akbulut ''Ve her şey bittiğinde hatırlayacağımız şey düşmanlarımızın ne söylediği değil dostlarımızın sessizliği olacaktır'' dedi.

Bu teşkilatlar ile girdiğimiz her seçimde yüzümüzün akıyla çıktım. Teşkilatların yüzünü yere eğdirmedim. Makamlar gelip geçici. Hakkımı helal ettim. Bu davada durmak yok yola devam diyoruz. İlhan Yıldırım’dan almıştım yine İlhan Yıldırım’a veriyorum bu görevi” dedi.