MHP Çayırova ilçe teşkilatında yapılan istişare toplantısına il başkanı Aydın Ünlü, MHP Kocaeli büyükşehir belediyesi adayı Saffet Sancaklı, Çayırova ilçe başkanı İsmail Akkuş, ülkü ocak başkanı Fatih Kılıç, belediye başkan adayı İskender Turan, ilçe teşkilat yönetimi ve parti üyeleri katılım gösterdi.

 

İlçe teşkilatında yapılan toplantıda konuşma yapan İlçe başkanı İsmail Akkuş katılım gösteren herkese teşekkür ederek konuşmasını tamamladı. İl başkanı Aydın Ünlü konuşmasında Çayırova’da ilçe teşkilatlarım içerisinde bende varım diyebilen bir teşkilat var, teşkilatıma güveniyorum dedi. Dört ay kaldı seçimlere diyen Ünlü, Çayırova ilçe teşkilatı iddialı bir seçim propagandası yapacak. Çayırova ilçe teşkilatı güçlü tabanı var, bu güçlü taban ile Belediye başkanlığını alacak tabana güveniyorum dedi. Ülke gündemi ile ilgili konuşma yapan Ünlü Diyarbakır’daki gündem ile ilgili MHP tabanı vatana millete sahip çıkacaktır. Ülkücü taban bize sahip çıkacaktır. İnsanların tek ümidi MHP olmuş bizde milletin ümitlerine sahip çıkarak Çayırova’daki belediyeye üç hilali dikelim dedi.

 

AKP Türklerle Vedalaştı.

 

Birçok olay oldu diye sözlerine başlayan Sancaklı, birçok rezalet oldu, ama iktidar partisi dün Diyarbakır’da Türk vatandaşlarla vedalaştı. Artık AKP ülkeyi nereye götürdüğünü açıkça ortaya koydu. Bir yıldır hazırlandığımız büyükşehir başkanlığı, çok önemli seviyede 31 Mart günü o koltuklara MHP oturacak. Kocaeli MHP’nin tarihi oyunu alacaktır. Bu hareket dünyadaki en büyük Milliyetçi hareket olacaktır. 44 yıl önce kurulmuş olan partimiz, Vatan, Bayrak ve Ezan üzerine kurulmuştur ve aynı yolda devam etmektedir. MHP Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez çimentosudur dedi.  MHP aslanları, Kocaeli başta birçok ilde üç hilali dikecek, buda bize çok büyük bir moral olacaktır. Ben genel başkanıma söz verdim Kocaali’de seçimi alacağım dedim bir yıldır çalışıyorum bölgede, ben bunu sizlere güvenerek dedim.  Türkiye’yi uçuruma götürenlerin yanında olan kişiler kendi kişisel çıkarlarını Türkiye Cumhuriyetinin önünde tutanlar hem insanlar katında hem Allah katında gereken değeri alacaktır. Ama ülkücü hareket ve MHP aslanları tarihe birer kahraman olarak geçecektir.  Son olarak 31 Mart sabahı büyükşehir belediyesinde kahve içmeye bekliyorum dedi. Oturumun ikinci bölümü basına kapalı olarak devam etti.