AKP Kadın Kolları Genel Merkezi, 81 ilde belediye meclis üyesi aday adayı olan kadınlarla tek tek tanışmak için illerde görüşmelere başladı. Genel Merkez Birinci Bölge Sorumluları Genel Merkez Dış İlişkiler Başkanı Selva Çam, Halkla İlişkiler Başkanı Şenel Pekuz, AKP il binasında 97 kadın belediye meclis üyesi aday adayı ile bir araya geldi, tek tek görüştü.

SAĞLAM BİR LİSTE

Kadınları daha iyi tanımak ve güçlü bir kadın listesi oluşturmak için bu çalışmayı yaptıklarını söyleyen Dış İlişkiler Başkanı Selva Çam, Başbakan Erdoğan’ın önüne güçlü bir liste götüreceklerini kaydetti. 12 ilçede aday adayı olmuş kadınlarla tek tek tanıştıklarını söyleyen Çam, “Sadece teşkilat üyelerimiz değil, dışarıdan insanlarda aday adayı oldu. Bu insanlarla tanışıp kendimize kaynaklarda oluşturuyoruz. Belediye meclis üyesi adayı gösterilmeyen kadınlarımız il kadın kolları tarafından teşkilatlarda değerlendirilecektir” dedi.

Çam, “Başbakanımız, birinci sırada ana kademe, ikinci sıra kadın ve üçüncü sıra gençlik kollarının olduğunu söyledi. Her ikinci sırada kadın olmalı diyoruz. Başbakanımızın önüne sağlam kadınlar götürmek istiyoruz” dedi.