İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener 26 Mayıs Perşembe günü Kocaeli’deydi. Akşener’in ilk durağı Çayırova’ydı. Daha sonra Darıca’ya giden Meral Akşener, burada esnaf ziyaretleri yaptı. Saat 17:00 sıralarında İzmit Alemdar Caddesine giden Meral Akşener, buradaki esnaf ziyaretinin ardından İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret etti.

OTELDE TOPLANTI
Meral Akşener’in İzmit’e geldiği günle ilgili çok önemli bir detay daha ortaya çıktı. Genel Başkan Meral Akşener, İzmit Belediyesi ziyaretinin ardından Double Tree By Hilton Otel’de iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi.

ODA BAŞKANLARI
26 Mayıs Perşembe günü saat 19:00’da Meral Akşener Kocaeli’de 22 iş adamıyla toplantı yaptı. Toplantıya Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Kocaeli Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul gibi isimler de katıldı.



5 SAATLİK BASINA KAPALI TOPLANTI
Meral Akşener’in Kocaeli’den 22 iş adamıyla yaptığı bu toplantı 5 saat sürdü. 5 saatlik toplantı başından sonuna kadar basına kapalı bir şekilde gerçekleştirildi. Toplantının ardından meral Akşener gece 00:00 sıralarında kentimizden ayrıldı. İş adamlarının yanı sıra toplantıya İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Milletvekili Lütfü Türkkan, GİK üyesi Cumali Durmuş gibi partinin önde gelen isimleri de katıldı.

TÜRKKAN PAYLAŞTI
Bu toplantı başlamadan önce Double Tree By Hilton Otelin girişinde çekilen fotoğraflar İyi Partili Lütfü Türkkan’ın Facebook hesabından paylaşıldı. Türkkan’ın paylaştığı fotoğraflarda KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, KOTO Başkanı Necmi Bulut ve KSO Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul yer aldı.