DEVA Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ali Babacan, Happy Inn Gebze Otel’de Kocaeli’nin önde gelen İş İnsanları ve Sanayicilerle bir araya gelecek. Burada Türkiye ekonomisindeki kötü gidişe karşı DEVA Partisi’nin sunduğu çözüm yollarını ve partisinin hazırladığı Ekonomi Eylem Plânı’nı anlatacak.

TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNİN PROJEKSİYONU

Babacan’ın 14 Mayıs’tan sonra iktidara gelindiğinde uygulanacak ekonomi politikalarıyla da ilgili bilgiler vereceği öğrenildi. Yarın (Çarşamba) saat 10.45’te Happy Inn Gebze Otel’de gerçekleşecek sanayici ve iş dünyası ile buluşma ardından, saat 13.00’te partisinin Çayırova ilçe başkanlığının yeni binasının resmi açılışını gerçekleştireceği açıklandı. Babacan daha sonra da parti teşkilâtıyla buluşacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Dr. Semih Taşveren, “Bütün sanayici ve iş insanlarımızı, ülkemizin ekonomik geleceğinin projeksiyonunu görmek üzere Sayın Genel Başkanımızın iştirakiyle gerçekleşecek olan programa ve ardından yeni binasında hizmetine devam edecek Çayırova teşkilâtımızın yeni ilçe binasının açılışına bekliyoruz...” diyerek hemşehrilerini davet etti.