DEVA Partisi, Dilovası siyasi arenadaki yerini bir an evvel sağlamlaştırmak için çalışmalarına hız katmaya devam ediyor.

Dilovası’nın tanınan ailelerinden Mehmet Yaşar önceki gün Dilovası ilçe teşkilat binasında parti üyeliğini gerçekleştirdi.

Mehmet Yaşar, bugüne kadar Dilovası'nın sorunlarının bir türlü çözülememiş olması nedeniyle siyasete girdiğini anlatıyor ve şöyle devam ediyor:

DEVA PARTİSİ İLE MÜMKÜN

Mehmet Yaşar “Dilovası varlık içerisinde ama halkı yoksulluk çeken bir kent. Burada ciddi bir adaletsizlik var. Herşeyden önce Dilovası'nda temiz hava, işsizlik sorunu ve yaşanabilir bir kent olması için önce siyasi kirlilliğin bitmesi gerekiyor. Bununda ancak DEVA Partisi ile mümkün olacağına kanaat getirdim ve aktif siyasetin içerisinde yer almak adına elimi taşın altına koyarak bu arenada mücadaleye başlamak için Dilovası DEVA ilçe Başkanı Ali Çelik ile görüşerek parti üyeliğimi gerçekleştirdim.

DİLOVASI’NI DEĞİŞTİRMEK DİLOVASI HALKININ ELİNDE

30 yıla yakındır Fransa’da ticaret ile uğraşmaktayım. Düzenli olarak iki ayda bir baba ocağımız olan Dilovası'ndayım. Bütün ailem Dilovası’nda ikametgah etmekte. Ülkemizin ve Dilovası’nın sorunlarına deva olacak bir oluşumun içerisinde yer almak beni oldukça heyecanlandırıyor. Dilovası'nı yönetmek için halkımıza çağrımızdır. Dilovası'nı değiştirmek Dilovası halkının elinde. Dilovası'na hizmetkar, dertlerine deva olmaya geliyoruz. Halkımız ile birlikte başarıyı yakalayacağız" ifadelerini kullandı.