31 Mart seçimlerini kazandıktan sonra elinde matkapla kameraların karşısına geçip, sözde makam odasının kapısını sökerek şov yapan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'e eleştiriler her geçen gün artıyor.

Dilovası'da yapılmayan yollar ile beraber en ufak yağış sonrası sel görüntülerini aratmayan çamur deryasına dönen Dilovası sokaklarının fotoğraflarıyla eleştirilerin odağında olan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'e bir tepkide DEVA Partisi Dilovası ilçe başkanı Ali Çelik'ten geldi.

DEVA Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik isim vermeden "Kuldan utanmıyorsunuz tamam! Hiç mi Allah korkunuz yok?" sözleriyle Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'e yüklendi. 

Başkan Ali Çelik "Kuldan utanmıyorsunuz tamam! Hiç mi Allah korkunuz yok? Dilovası seçimlerinde yalan dolan vaatler ile iş başına geliyorsunuz.Halk size inanıp oy veriyor.Siz ise koltuğa oturur oturmaz ihale, yandaş kayırma, akrabalara kıyak, nasıl heybemi doldururum hesabı ile Dilovası'nı 70'li yıllara götürdünüz.O ettiğiniz yeminleri siz unutsanız bile Allah unuturmu? Program yapmadan,gerçi liyakat yok ki,hep akraba ile dolmuş belediye.Kış ayına altyapı çalışmasını denk getirmek, acemi ekiplerden başkası yapamaz.Tuzunuz kuru nede olsa Dilovası'ndan çoğunuz ikamet etmiyor.

Az kaldı, GİDİYORSUNUZ.

Başkansa burası Dilovası’nın en işlek caddesi karabey caddesi. Alt yapı çalışması bugün burda yağan yağmurda öğrenci kardeşlerimiz çok zorluk çekti.
Araçlar ne ine biliyor nede çıkabiliyor tamamem mağdur ediliyor. Hiçbir yetkili yok. Yol üstünde bulunan esnaf ve vatandaş çok şikayetçi. Orhangazi mahallesi karabey caddesi Bu konuyu gündeme getirirseniz sevinirim." ifadelerinde bulundu.