AK Parti’de saat 19.00’da sona eren aday adaylığı başvurusunda son başvuruyu Ali İhsan Adıgüzel başvurusunu yaptı

 

AK Parti’de son aday adaylığı başvurusunu Dilovası Kurucu Gençlik Kolları Başkanı Ali İhsan Adıgüzel yaptı. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe Başkanı Osman Akbulut, aday adayı Cemil Yaman ve çok sayıda vatandaşın katıldığı açıklamada Adıgüzel, başvuru belgesini İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’a teslim etti.

 

18 EYLÜL’DE ÇIKACAK TABLO KABULÜMÜZ 

Pazartesi günü başlayan başvuru sürecini sonlandırdıklarını belirten İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Önümüzdeki iki hafta boyunca aday adaylarımız gerekli çalışmaları yapacak. 18 Eylül’de 49 aday adayımızla birlikte ortaya çıkacak sonucu kabul edeceğiz. 18 Eylül’de ortaya çıkacak tabloyla birlikte bugün ki milletvekili sayımızı yükselterek tek başına yeniden iktidar olacağız” dedi.

 

NASİP OLURSA HİZMET EDERİZ

Başvurusunu vermeden önce konuşan Ali İhsan Adıgüzel, “İl Başkanımız Şemsettin Ceyhan, daha önce partide görev yapan arkadaşlarımıza belli aralıklarla ziyaretler yapıyor. Teşkilat mensubunun vefa ziyaretleri çok önemlidir. Bana yaptıkları ziyaret beni çok mutlu etti. Benden önce başvuru yapan tüm abi ve arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Ülkemize hizmet etmek gibi bir sevdamız var. Nasip olursa ederiz, nasip olmazsa hizmet eden ağabeylerimize elimizden gelen katkıyı sunarız” dedi.

 

ALİ İHSAN ADIGÜZEL KİMDİR?

Ali İhsan Adıgüzel, 1974 Dilovası doğumlu. Aslen Ağrılı olan Adıgüzel, evli 3 çocuk babası. İnşaat ve emlak işi ile ilgilenen Adıgüzel, Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler bölümü mezunu. AK Parti’de Dilovası kurucu gençlik kolları başkanlığı, ilçe yöneticiliği, il yöneticiliği yaptı. 2014 yılında Dilovası Belediye başkan aday adayı olmuştu. Dilovası Belediye Spor Kulüp başkanlığı, antrenörlük yaptı. Çocuk Oyunları Federasyonun yöneticisi.