AK Parti Çayırova eski ilçe başkanı Ali Osman Gür, son günlerde gündemden düşmeyen yeni partinin kurulacağı ve Kocaeli’de bazı isimlerin ve kendisinin bu partide yer alacağı iddialarını gazetemiz 41havadis.com'a değerlendirdi.

Gür, ‘’Herkes gibi net olmayan bilgilere sahibim.Bana açıkca böyle bir teklif gelmedi. Gelecek olursada benim tarafım bellidir. AK Parti ailem ile yolumuza devam etmektir. Herkes parti kurabilir ama isimleri geçen Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve Abdullah Gül'ün tanınıyor olmaları kimin sayesinde oldu? Yeni partinin, AK Parti’ye zarar vereceğini savunanlara İYİ Parti’nin kurulması MHP’ye zarar vermediği gibi yeni kurulacak dedikleri partinin de AK Partimize zarar veremeyeceğini düşünüyorum. Yeni partiye değil, hak ve adaletle yeniden dirilişe ihtiyaç vardır. Hak ve adalet ilkelerini uygulayan iktidarları yenecek ve yıkacak bir güç olduğunu düşünmüyorum.’’ Dedi.

Gür sözlerine şöyle devam etti. Bizler bu saatten sonra kim ne yapıyor tartışmalarında bulunmak yerine AK Partimizde yeni bir diriliş ile yolumuza devam etmemizdir. 2023 hedeflerimize koşmalıyız dedi.