Dilovası Belediye Başkanı seçilen Ali Toltar, başkanlık görevini mevcut başkan Cemil Yaman’dan teslim aldı. Mazbatasını alan Ali Toltar’ın devir teslim törenine İl Başkanı Mahmut Civelek, İlçe Başkanı Osman Akbulut ve çok sayıda vatandaş katıldı. Toltar, ilçenin anahtarını akrabası olan belediye başkanı Cemil Yaman’dan aldı. Parti rozetini çıkardığını söyleyen Toltar, bundan sonra herkesin başkanı olarak görevine devam edeceğini kaydetti. Yaman ise parti rozetini takarak, siyasette devam edeceğini açıkladı.

Devir teslim töreninde konuşan mevcut başkan Cemil Yaman, seçimin Dilovası ayağında bir mağlubunun olmadığını ve kazanın Dilovası halkı olduğunu kaydetti. En ufak tedirginlik olmadan bayrağı kardeşine teslim ettiğini belirten Yaman, “Başkanımızın bundan sonra Dilovası halkı ile daha iyi ilgileneceğini düşünüyorum. Her zaman yanında olacağım. Daha fazla hizmet getireceğine inanıyorum. 2019 yılında aday olmayacağım ve 2023 yılına kadar başkanımın yanındayım” dedi.

Cemil Yaman’ı Dilovası halkının asla unutmayacağı çalışmalar yaptığını belirten Belediye Başkanı Ali Toltar, bugünden itibaren rozetini çıkartarak herkesin belediye başkanı olacağını kaydetti. İlçe Başkanı Osman Akbulut, seçimde Dilovası’nda tabloyu değiştirmediklerini kaydetti. Bir bayrak devir teslimi yaptıklarını belirten İl Başkanı Mahmut Civelek, “Başkanlarımız görevlerini bir çiçek karşılığında teslim ediyorlar. Çok güzel insanlar. Aday adaylarımız süreç içinde AK Parti’li olduklarını gösterdiler” dedi.13-0 için dua ettiğini belirten Civelek, “Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Bunun için daha çok çalışmalıyız” dedi.