En ufak çocuk parkını bile, Dilovası için büyük hizmet olarak gören yöneticiler Türkiye'de sanayinin başkenti olarak anılan Dilovası'na hibe edilen araçlar ile övünmeyi ve müjdelemeyi büyük marifet olarak vatandaşlara sunmaya devam ediyor.

Az hizmetle çok alkışlayan bir topluluk haline getirilen Dilovası'nda, yöneticiler de hizmetten çok reklam peşinde koşmaya devam ediyor. Bunun bir örneğide Dilovası'nda yaşanıyor. 

HİBE ARAÇ VEREN DİLOVASI, HİBE ARAÇ ALAN BELEDİYE OLDU!

Dün gerçekleşen Dilovası Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında hibe araç alacağını müjdeleyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Belediyeler Birliği’nden hibe iş makinesi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan da hibe otobüs talebinde bulunduğunu ve sözünü aldığını söylerek müjdeledi. Akıllara bir önceki dönem Belediye Başkanı Ali Toltar'ın, 2015 yılında Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine bağlı Yücekapı Belde Belediyesi'ne yolcu otobüsü hibe ettiğini getirdi. Toltar döneminde, hibe araç veren Dilovası'nda geçen yıllar sonrası hibeler ile ihtiyacını karşılayabilen bir dönemi yaşadığını ortaya çıkardı. Kendi öz kaynaklarıyla hayata geçirmiş olduğu tek bir hizmeti olmayan Dilovası Belediyesi, bütçesini nereye harcıyor? sorusu kamuoyunda merak uyandırmaya başladı..