AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ali Toltar'a hemşerisi olan emekli olan Kocaeli eski İl Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur, ülkemizde sektörünün önde gelen firmalarından Kılıç Nakliyat'ın sahibi Ayhan Kılıç ve Gebze'nin saygın işadamlarından Kent Unlu Mamüllerinin Sahibi ve Gebze Fırıncılar Derneği'ni Başkanı Mehmet Aydemir'den destek geldi.
 
ÜLKEMİZE YAPILAN HİZMETLER DEVAM ETMELİ
 
Dün Dilovası AK Parti İlçe Teşkilatına gelerek seçim çalışmasında Ali Toltar'a yalnız bırakmayan Çalkavur, Kılıç ve Aydemir'in ziyaretinde Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut'ta hazır bulundu. Ziyarette konuşan Kılıç Nakliyat'ın sahibi Ayhan Kılıç yaptığı konuşmada ülke genelinde bir çok İl'e gittiğini ve yapılan hizmetleri çok iyi gördüğünü söyleyerek, ülkemize çok önemli hizmetler yapan Başbakanımızın desteğe ihtiyacı var. Son 12 yılda yapılanları hep birlikte görüyoruz. Bu hizmetlerin devamı için öncelikle Başbakanımızın ve yerelde de onun temsilcilerinin desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum."dedi.
 
TOLTAR TEŞEKKÜR ETTİ
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ali Toltar, "Ülkemiz ve Dilovası'nın yakaladığı istikrarın sürmesinde Başbakanımızın sizin gibi değerli insanların desteğine ihtiyacı var. Allah'ın izniyle 30 Mart'ta Dilovası'nda alacağımız seçimle Başbakanımıza büyük bir destek sunacağız."dedi.