CHP İl binasında ilçe başkanları ile birlikte 2015 genel seçimlerinde izlenecek yol ve planlamalarla ilgili toplantı yapmak için bir araya gelen CHP İl Başkanı Altunyuva, toplantıdan önce basına açıklamalarda bulundu. Altunyuva “AKP iktidarı yıkılıyor. Biz iktidara geliyoruz” dedi.  Seçimlere yönelik projelerin görüşüldüğü toplantıya CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Yolcubal, Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, Başiskele İlçe Başkanı İrfan Keskin, Derince İlçe Başkanı Nihat Değer, Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, Kandıra İlçe Başkanı Recep Şenol, Karamürsel İlçe Başkanı Şinasi Yazar, Körfez İlçe Başkanı Tuğman Kayalı, Darıca İlçe Başkan Yardımcısı Şinasi Serdar ve Dilovası İlçe Başkan Yardımcısı Kerem Aydemir katıldı.
 
HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR
CHP İl Başkanı Cihat Altunyuva, seçim sürecinde artık aşamalar kat kat atlanıyor, önümüzde daha yoğun süreç başladı diyerek “2015 milletvekili genel seçimleri ülke için hayati önem taşıyor. CHP olarak bunun bilinciyle hareket ediyoruz. İlçe başkanlarımızla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Toplantıda seçim süreciyle ilgili ilçelerin durumunu inceleyip planlama yapacağız. Örgüt içindeki seçimlere yönelik planlarımız, propaganda yöntem ve teknikleriyle aday adayları ve adaylarla yapılacak planlarla ilgili yapılacak toplantıda seçmen listeleri, YSK kararları durumları ile ilgili değerlendirmeler yaptıktan sonra bir sonraki toplantıya kadar yapılacak planları göreceğiz” dedi.
 
AKP’NİN PİLİ BİTTİ
Örgütün seçimlere hazırlık görevinin önemini vurgulayan CHP İl Başkanı Cihat Altunyuva  “Daha önemli görev AKP yalanlarını halka anlatılması için konuşacağız. AKP iktidara geldiği günden beri bir algı operasyonuyla şimdiye kadar başarılı oldu ama artık pili bitti. AKP iktidarı yıkılıyor ve biz iktidara geliyoruz. Çünkü yaptığımız tüm çalışma görüşmeler ve ülke genelinde gelişmeleri incelediğimizde bunun işaretlerini görüyorsunuzdur. Son işareti de tarih boyunca tüm diktatörlerin nasıl bittiğine dahil kanıtlardır. Biz üzerimize düşen görev ve sorumlulukları seçim gününe yansıtacak çalışmaları yapacağız” dedi.