Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), bu geceden itibaren geçerli olmak üzere LPG otogazın litre fiyatına 29 kuruş zam yapıldığını duyurdu.

EPGİS'in sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı 12/01/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; LPG Otogazda 29 KRŞ/LT Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur."

8 Ocak tarihinden itibaren geçerli olmak üzere benzine 63, motorine de 94 kuruş zam gelmişti.

 

Petrol Ofisi hangi ülkeye ait?

Petrol Ofisi A.Ş., Vitol Group'un sahibi olduğu, petrol ve petrol ürünleri üzerine Türkiye'de ticari faaliyet gösteren anonim şirket.

Petrol istasyonu açmak için ne kadar para lazım?

Benzin istasyonu bayilik fiyatları 500.000 TL ile 1.200.00 TL arasında fiyatlar bulunmakta tabii ki bu rakamlar bahsedilen faktörlere göre değişkenlik gösteriyor. Başlıca istasyon markalarının bayilik hakkını almak için, istasyon markalarının resmi sitelerinde bulunan formlardan da başvuru yapmanız mümkün.

Petrol açma ruhsatı nasıl alınır?

Yeni kurulacak istasyonlarda Akaryakıt ve Lpg ruhsat talebi için öncelikle ilgili bulunduğu belediyelere Çalışma Ruhsatı talebinde bulunulur. GSMİ Kurulu tarafından verilen Yer Seçimi-Tesis İzni Kararı olumlu ise, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünce “İtfaiye onaylı Avan Proje” Gayri Sıhhi Müessese Mevzuatına göre onaylanır.

Petrol Bayilikleri nasil alinir?

Birinci şart benzin istasyonu bayilik başvurusu yapacaksanız bir arazinizin olması. Benzin istasyonu kurulacak bölgenin, imar planında ticaret ve sanayi alanı olması gerekmektedir. Akaryakıt ve LPG ruhsat talebi için öncelikle, ilgili bulunduğu belediyelere çalışma ruhsatı talebinde bulunmanız gerekir.

Go petrol sahibi kimdir?

Hollandalı SHV Holdings N.V. bünyesindeki 28 ülkede faaliyet gösteren SHV Energy bünyesindedir.