Bölgemizin sevilen isimlerinden MHP Darıca eski Belediye Başkan Adayı , ARF Group Yönetim Kurulu Başkanı Arif Gülen, rahatsızlığı nedeniyle Şişli Kolan Hastaneside ameliyat oldu.

 Arif Gülen, sağlık durumu hakkında bilgiyi sosyal medya hesabı aracılığıyla verdi.

Gülen;

Değerli Dostlarım;
Geçen Hafta salı günü girdiğim "Transit Bipartisyon" Tip 2 Diabet Ameliyatım çok şükür başarılı geçmiştir.yaklasık bir haftadır süren Ameliyat sonrası surecimiz Bugün bitecek insallah taburcu olacak,bir kaç gün içinde de işlerimizin başında olacağız..
Bu vesile ile kimseye haber vermememize rağmen sürecte gerek mesajla,gerek telefonla, gerekse bizatihi ziyaret eden tüm dostlarımıza,çalışma arkadaşlarıma ayrı ayrı tesekkür ediyorum. Tüm dostlarıma sağlık sıhhat dolu uzun ömürler diliyorum..
12. Büyük Kurultayimizda bulunamamanın burukluğu fakat şühedanın ayağa kalktığını görmenin gururu ile Ankaraya çıkarma yapan tüm ülküdaşlarıma hayırlı yollar diliyorum. selam olsun TOY umuza giden Bozkurt yüreklere..Allah TOYUMUZU ülkumüze ve ülkemize hayırlı kılsın..
Ayrıca 18 Mart Canakkale Şehitler günü vesilesi ile tüm ŞEHİTLERİMİZE ve edebiyete intikal etmiş gazilerimize Allah rahmet eylesin. AFRİN de cihana gücümüzü gösteren Askerimize ve tüm Güvenlik unsurlarımiza Allah güç ve kuvvet versin.Kalın sağlıcakla..