2021 Avrupa Güzeli Duygu Çakmak 14 Mart Tıp Bayramını kutlamak için Gebze Merkez Prime Hastanesini ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyaret sonrası açıklamada bulunan Duygu Çakmak, son zamanlarda yaşanan sağlık şiddetini kınayarak, sağlık çalışanları özellikle de doktorlarımız bizim en önemli değerlerimiz onları bu günde unutmayarak biraz olsun bu zorlu çalışma koşullarında moral olabilmek hatta giderlerse gitsinler demek yerine gitmemeleri için koşullarının iyileştirilerek onları mutlu edebilmek hepimizin görevi dedi.

Dünya Sağlık örgütünün düzenlediği Covid konulu uluslararası kısa film festivalinde 105 ülkeden 1027 filmin katıldığı festivalde başrolünü Duygu Çakmak’ın oynadığı İnvisible (Görünmez) filmi finale kalarak ödüle aday gösterildi.

Duygu Çakmak Kimdir, Kaç Yaşında?

Halkla ilişkiler mezunu olan Çakmak, İletişim Bilimleri alanında master yaptı ve 2019’da “Best Model of Turkey” yarışmasında “Doğulu En Iyi Model” ödülünü aldı. Şubat ayında bir defile için Şırnak’a giden Duygu Çakmak, RedBull Pazarlama Müdürünün Hakkari hakkındaki olumsuz açıklamasından sonra, “önyargıları kırmak” adına, Hakkari’ye gideceğini açıkladı. Duygu Çakmak, 1995 senesinde Kocaeli’nde Tuncelili doğmuştur. Bir ablası bir de ufak kardeşi vardır. İlkokulu İzmit’te Ulugazi okulunda ve liseyi de İzmit Lisesi’nde okudu. İstanbul’da yaşayan Çakmak, Sakarya Üniversitesi’n de Halkla İlişkiler bolümünde okudu, İstanbul Üniversitesinde pedagojik formasyon aldıktan sonra yine Sakarya Üniversitesi toplumsal Bilimler Bilimleri Anabilim Dalı’nda yüksek lisans eğitimi tamamladı.

Gebze Merkez Prime Hastanesi Ne Zaman Açıldı?

2003 yılında Gebze’ye Merkez Hastanesi’ni kazandıran Dr. Hakan Höbek, sağlık yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek Gebze Mutlukent Mahallesi’nde bulunan Merkez Prime Hastanesi’ni Haziran 2020’de faaliyete geçirdi. 27 bin metrekarede 14 katı bulunan hastanede 150 yatak kapasitesi bulunuyor. 60 poliklinik bulunan binada 1,5 Tesla Mr Cihazı ile ileri teknoloji kullanıldı. Başlı başına bir göz hastanesi olabilecek göz polikliniği bulunan hastanede 7 ameliyathane ve 1.400 metrekare spa wellness-fitness alanı var. Sağlık hizmetlerimizi teknolojik imkanlarla birleştirerek deneyimli sağlık çalışanlarımızla uluslararası standartlarda hizmet vermekte.

Hakan Höbek Kimdir ?

1965 yılında Sivas‘ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 1984-1990 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun oldu. Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği eğitimi aldı. Meslek hayatına 1990 yılında Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde iş hayatına başladı. 1993 yılında Gebze’nin ilk özel sağlık merkezini kurdu. 2003 yılında Özel Gebze Merkez Hastanesini kurmuştur. Halen Özel Gebze Merkez Hastanesinde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine devam etmektedir. Hakan Höbek iki kız çocuğu babasıdır. Ak Parti 27. dönem Kocaeli 8. sıra milletvekili adayıdır.