Bir türlü çözülemeyen sorunlar ile boğuşan Dilovası’nda, Belediye Başkanı Hamza Şayir’in Dilovası ile ilgili attığı şu ana kadar tek somut adım Millet Bahçesi, Yüzme Havuzu ve Tır Parkı. Bu projeleride Büyükşehir ve ilgili bakanların yaptığını düşünürsek Dilovası Belediyesi, şu ana kadar elle tutulan gözle görülen tek bir projeyi hayata geçiremedi. CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir'de sosyal medya hesabında Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in verdiği sözleri yerine getirmediğinden yüklenerek eleştirdi.

İşte Kerem Aydemir'in o paylışımı;

 

İLÇEYİ YAPBOZ TAHTASINA ÇEVİRDİNİZ

Aydemir ''İlçeyi yazboz tahtasına çevirdiniz. Tır parkı yapıyoruz dediler gidip milletin tapulu arsalarına iş makinalarını koyup şov yaptınız. Hak sahipleri ilgili mercilere başvurdu.Tavşancıl'da bulunan eski belediye binamızı tadilat yapıp gümrük müdürlüğüne yaklaşık 1 yıl önce devir teslim yaptınız bina halen atıl durumda bekliyor.

OY VERİN KÖMÜRCÜLERİ KALDIRACAĞIZ DEDİNİZ

Seçimden kısa bir süre önce çevre bakanını Dilovası’na getirip bize oy verin kömürcüler Osb'yi hemen kaldıracağız dediniz. Üzerinden bir buçuk yıl geçmesine rağmen tek bildikleri şey hızlı bir şekilde kadrolaşma ve liyakatsız insanları hak etmedikleri makamlara atamaktan başka bir iş yapmadınız.

Elimizde bulunan raporlara göre henüz yılın ilk yarısındayken belediye bütçesini nasıl har vurup harman savurur özel uzman mali müşavir tipinde belediyede gizemli bir şekilde makam odası verip trafiği onun üzerine yürütmeyi sürdürüyorsunuz.

Geçtiğimiz ayda olduğu gibi jet hızıyla yüce Meclisi yok sayarak Başkan yardımcılığına getirdiğiniz liyakatsız dört yıldır yükselme sınavını geçemeyen kadrosu imam hatip lisesi müdürlüğü olan ve son dört yıldır milli eğitim Şube Müdür yardımcılığı koltuğunu işgal eden kişi jet hızıyla başkan yardımcılığına mevcut başkan yardımcısınıda mezarlıklar müdürlüğüne göndermenizin altında ne yatıyor? Başka üretecetiğiniz varsa proje üretin. 1 Nisan 2019’dan bugüne kadar başlattığımız hiçbir projeyi yürütemediniz örnek seyir tepesi.'' dedi.