Milliyetçi Hareket Partisi’nin 13. Büyük Kurultay’ı, bu Perşembe günü Ankara’da düzenlenecek. Mevcut Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin tek aday olacağı kongre için MHP Kocaeli Teşkilatı, 2 gün önceden Ankara’ya gidecek. 31 kişilik bir ekiple yarın sabah saatlerinde Ankara olacaklarını ileten MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Kurultay öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

AZERİ DEVAM EDECEK Mİ?

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Kurultay’da oy kullanacak delegelerden biri olan MHP MYK Üyesi Erkan Azeri’nin Kurultay’dan sonra görevine devam edip etmeyeceğine ilişkin de açıklamarda bulundu. MHP’de oldukça dinamik, hemen her paylaşımıyla ses getiren Erkan Azeri’nin, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’ye çok yakın olduğu biliniyor.

AZERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCEMİZ BELLİDİR

Azeri için, “Bizim ve partinin bir değeridir” ifadelerini kullanan Ünlü, “Bizim Erkan Azeri hakkındaki düşüncelerimiz bellidir. Bu konuda genel merkezimiz bizim düşüncelerimize başvurdu. Bizde düşüncelerimize aktardık. Sayın Azeri, bizim ve partinin bir değeridir. Görevine devam edeceğine inanıyorum. Kocaeli’nin genel merkez bazında temsiline önem veriyoruz. İnşallah bu böyle devam edecek” şeklinde konuştu.

KONGREDE OY KULLANACAK DELEGELER

Aydın Ünlü,
Erkan Azeri,
Ercan Bayrak,
Hamza Güloğlu,
Sami Acıkök,
Serkan Kural,
Ahmet Yalçınöz,
Adem Emre Aygün,
Murat Kalender,
Zeki Omurca,
Çetin Öksüz,
Bilal Çakır,
Yunus Emre Düzdaban,
Serkan Günaydın,
Ahmet Uğur,
Ali Osman Ayaz,
Fikret Ağbaba,
Murat Ayan,
Benal Ünlü,
Kürşat Tugan,
Okan Aydemir,
Serpil Çerkez,
Filiz Eydemir,
Güldane Özocak,
Metin Ceylan,
Mahir Demirayak,
Gürcan Kolay,
Aytekin Şahin,
Muhammet Fatih Erdoğan,
Osman Sağsöz