Eski MKYK üyesi Erkan Azeri, gazetemiz 41havadis.com'a açıklamada bulundu. Açıklamasında Azeri ''Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin aldığı her kararın altına şartsız, koşulsuz imzamızı atıyor ve destekliyoruz. Tüm bu duygu ve düşüncülerim ile görevi devralan değerli il başkanımıza ve ekibine başarılar dilerim'' ifadelerine yer verdi.

Azeri'' Ülkemizin geleceği için gerek siyaseten gerekse dış güçler ile terör örgütlerinin operasyonlarıyla devletimize diz çökertmeye zorlayanlara karşı hep bir mücadele içerisinde yer aldık ve almaya da devam edeceğiz.

''ERKAN AZERİ 17 DAVA İLE ŞEREFLENDİRİLMİŞTİR''
İYİ Partililerle verdiğimiz mücadelede Erkan Azeri 17 dava ile şereflendirilmiştir. At izinin, it izine karıştığı bu ortamda tam olarak kurt izinin izlenmesi gerektiğini herkes farkına varmıştır diye düşünüyorum. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin aldığı her kararın altına şartsız, koşulsuz imzamızı atıyor ve destekliyoruz. Tüm bu duygu ve düşüncülerim ile görevi devralan değerli il başkanımıza ve ekibine başarılar dilerim. İYİ Partililer ve HDP ile aynı sandığa girenler ile bizim verdiğimiz mücadelenin aynısı sergileyeceklerinden eminim. Dava adamı olmanın unvanını şeref madalyası olarak son nefesimize kadar taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Makamlar, mevkiler geçici, dava adamlığı kalıcıdır" dedi.