Nihat Ergün’ün yerine  Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı görevine getirilen Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Bakanlık’ta kendi ekibini de oluşturuyor.

AHMET AKYOL ÖZEL KALEM’E

6 yıldan beri  Fikri Işık’ın yanında milletvekilliği danışmanı olarak görev yapan  1982 İzmit doğumlu, Gölcüklü  Ahmet Akyol, Bakanlığın Özel Kalem müdürlüğü görevine getirildi. Ahmet Akyol, Bilgisayar mühendisliği ve  kamu yönetimi alanında yüksek eğitim gördü. Halen  kamu yönetimi alanında İngilizce Yüksek Lisans eğitimini sürdürüyor. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü görevine başlayan Ahmet Akyol, evli ve bir çocuk babası. Bakan Işık’ın Özel kalem Müdür Yardımcılığı görevini de  Sevgi Dulkadiroğlu yapacak.

FATİH ALP DANIŞMAN

Bir süreden beri Fikri Işık’ın danışmanlığı görevini İzmit’ten sürdüren Fatih Alp de  artık Ankara’da Bakan Işık’ın yanında danışmanlık görevine devam edecek. 1978 Tokat Turhal doğumlu olan,  24 yıldan beri ilimizde yaşayan  Fatih Alp, Anadolu Üniversitesi  Kamu yönetimi ve yerel yönetimler bölümü mezuinu.AKP İzmit İlçe yönetim kurulu üyesi  Emel Alp ile evli olan  Fatih Alp, bir çocuk babası.

ERGÜN’ÜN EKİBİ AYRILDI

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda  Nihat Ergün döneminde Özel Kalem müdürlüğü görevini yürüten  Emine Asiltürk ile, Ergün’ün Basın Danışmanlığı görevini yürüten  Devlet Arık’ın, Nihat Ergün ile birlikte Bakanlık’taki görevlerinden yarıldıkları, Ergün ile birlikte çalışmaya devam edecekleri öğrenildi. Bakan Işık’ın Basın müşavirliği görevine de  Uğur Alıcı getirildi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında Nihat Ergün döneminde  Bilgi İşlem Daire Başkanı olarak görev yapan  İzmitli Muhammet Aydın, Işık döneminde de aynı göreve devam edecek.