Ak Parti Kocaeli siyasetinde sıcak gelişme bu sefer Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir için yaşandı. Bugün Kocaeli'nin haberine göre; Başiskele İlçe Gençlik Kolları toplantısında geçen hafta İl Başkanı Baki Özdemir’in talimatı ile kitap okuma zamanının uzatılması istendi. Başiskele İlçe Gençlik Kolları’ndan bazı isimler “Biz kitap okuruz, okuyoruz. İlçe ve partimizle ilgili daha önemli meseleleri konuşalım” diyerek bu karara uygun dille karşı çıktı.

ÖZDEMİR, PARTİLİ GENCİ TOPLANTIDAN ÇIKARDI
Bu kararın ardından Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, dün akşam Ak Parti Başiskele Gençlik Kolları toplantısına katıldı. Toplantıda aynı konu tekrar açıldı ve gençlik kolları yöneticisi ile Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir sözlü tartışmaya başladı. Özdemir, ilçe gençlik kolları yöneticisinin “Çık dışarı” diyerek toplantıyı terk etmesini istedi.


MAKAM ODASINDA ARBEDE YAŞANDI
İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, toplantıyı terk etmek için ayağa kalkan partili gencin koluna girerek Ak Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral'ın makam odasına götürdü. İkilinin makam odasında devam eden sözlü tartışması gerilim artması ile yumruklara dönüştüğü iddia edildi. Sesleri duyan partililer odaya girerek İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir ile partili genci ayırdı.

İLÇE YÖNETİCİSİ İKİLİYİ BARIŞTIRDI
Yaşanılan olay sonrası ilçe binasına parti yönetiminden isimler geldi. Önce Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir ile görüşen ilçe yöneticisi daha sonra kavgaya karışan partili genci yanına çağırarak ikiliyi barıştırdı. İki isimde sorun olmadan el ele parti binasından ayrıldı.

 

 

bugunkocaeli.com.tr