Kocaelispor kongresi 3-4 Haziran tarihlerinde yapılacak. Mevcut başkan Engin Koyun’un yeniden aday olacağı kongre öncesi ilginç isimler ortaya çıkmaya başladı. Onaran biri de Evrim Kırmızıtaş Başaran. Gayrimenkul iş yapan Evrim Kırmızıtaş Başaran, sürekli parti değiştirmesi ile meşhur olan Ömer Faruk Başaran’ın da eşi.

En son gelecek Partisi İl Başkanı görevinden istifa eden, sonra kendine parti satılan almasına rağmen CHP’den milletvekili aday adayı olan, aday gösterilmemesi sonrası AK Parti’yi destekleyen Başaran ailesini şimdi de Kocaelispor’a el atması büyük tepki çekti.

Kocaelispor ile hiçbir ilgileri olmamasına rağmen, Kocaelispor üzerinden kendi reklamlarını yapmaya çalışan Evrim Kırmızıtaş Başaran’ın adaylığını Kocaelispor camiasının ciddiye almadığı belirtiliyor.

Kocaelispor’un siyaset üstü bir kurum olduğunu dikkat çeken camianın önce gelen isimleri, “Siyaseten bir yere gelememiş olan isimler, şimdi Kocaelispor üzerinden kendilerine prim yapma derdine düştü. Madem o kadar Kocaelisporlusunuz, kulübe bir kuruş faydanız oldu mu?” diye tepki gösterdi.