Gebze Ticaret Odası kurucularından İbrahim Başaran’ın da gelini olan Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran’ın eşi özellikle İstanbul'daki pahalı gayrimenkulleri pazarlamakla meşhur, başarılı bir gayrimenkul yatırım uzmanı olarak bilinen Evrim Kırmızıtaş Başaran, yine kendisinden sıkça söz ettirdi.

İstanbul'da düzenlenen etkinlik ile dünyanın ilk tahin butiği olma özelliği taşıyan ‘The Levant’ Tarihi Fişekhane'de açıldı. Bu açılışa dünyaca ünlü model kardeşler Gigi ve Bella Hadid'in babası olan gayrimenkul geliştiricisi, milyarder iş adamı Mohamed Hadid katıldı.

Özellikle Bel Air, Los Angeles semtinde ve Los Angeles County, Kalifornia'daki Beverly Hills'de lüks oteller ve konaklar inşa ettiği bilinen 72 yaşındaki Mohamed Hadid ile bol bol poz veren ve açılışta birlikte olan Evrim Kırmızıtaş Başaran, adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Eşi Ömer Faruk Başaranın da katılım sağladığı açılıştan pek çok fotoğrafını paylaşan Evrim Kırmızıtaş Başaran, Mohammed Hadid ile fotoğraflarına 'He is my best friend' notunu düştü.