Dinamik ve çalışkan kişiliğiyle dikkatleri üzerine çeken Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, kısa sürede Darıca'da yaptığı çalışmalarla takdir toplamaya başladı.  

Darıca Farabi Devlet Hastanesinde hastaların ve yakınlarının, hastaneden aldıkları sağlık hizmetleri ile ilgili olarak öneri ve görüşlerinin değerlendirildiği “Refakatçi Toplantıları” uygulanmaya devam ediyor. Sağlık hizmeti alan hastaların yakınları ve refakatçileri ile gerçekleştirilen öneri görüş toplantılarının bu hafta 17'incisi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Servisi ile gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda,  hasta yakınlarından bilgi alan Başhekim Güneş ''Buraya gelen her hastayı tüm personelim ile beraber yakınımız gibi görüyor, empati yapıyoruz. Toplantıya katıldığınız için sizlere  teşekkür ederim''dedi.

Annesi hastanede tedavi gören 30 yaşındaki Mete Han Karademir, hastaneden çok memnun olduğunu belirterek, "Sık sık  bizi ziyarete geliyorlar.  Başhekimiz ile görüşebiliyoruz. Hastamızın tedavisi yapılıyor ve hasta yakını olarak bize de destek veriyorlar" dedi.