Öğrencilerin akın ettiği ve her gün ziyaretçileri ile dolup taşan bilgi evinde bir süre öğrencilerle ilgilenen Akbaş, eğitim adına yapılan hizmetlerde öncelikli olarak öğrencileri düşündüklerini ifade etti. Ziyarette başkan Akbaş’a belediye başkan yardımcısı Nizamettin Günay eşlik etti.

Bilgi Evi Bilgi Aşılıyor

Çayırova Belediyesi olarak eğitime yapılan her yatırımın yerinde ve doğru bir hizmet olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, gençlik merkezleri bünyesinde oluşturdukları bilgi evlerinin bilgi aşıladığını vurguladı. Çayırova Belediyesi hizmet binasının karşısında ilk şubesini açtıkları gençlik merkezi ve bilgi evinin ikinci şubesini Cumhuriyet Mahallesi’nde hizmete sunduklarını belirten Akbaş, gençlik merkezlerinde teknolojiden bireysel eğitimlere kadar gerekli hizmetleri verebildiklerini kaydetti.

Akbaş, “Hedefler Geleceğe Yön Vermektir”

Çocuklarla sohbetlerinde çocuklara hedeflerini soran başkan Akbaş, her bir hedefin aydınlık bir geleceğe yön veren etken olduğunu belirtti. Çocuklarla birebir ilgilenerek sürekli kitap okumalarını tavsiye eden Akbaş, çocuklar için daha fazla bilgi evlerini Çayırova’nın her mahallesinde hizmete açacaklarını söyledi.