Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, bugün Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ‘Dolu Dolu 4,5 Yıl’ toplantısında ilçeye kazandırdığı yatırımları kamuoyuna tanıttı.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ‘Dolu Dolu 4,5 Yıl’ toplantısına AK Parti MKYK Üyesi İlyas Şeker, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman ve Veysel Tipioğlu, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, siyasi partilerin ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri, ilçe protokolü, STK temsilcileri, muhtarlar, basın mensupları ve Çayırovalılar katılım sağladı.

Başkan Çiftçi, ilk olarak Filistin’de yaşanan insanlık dışı saldırıları kınaması sonrası konuşmasında Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Çayırova’ya 171 eser ve hizmet kazandırdıklarını belirten Bünyamin Çiftçi, sunumunda şunları dile getirdi:

“4,5 yılı geride bıraktık. Hayaller kurarak başlattığımız hizmet serüvenimizi gururla anlatacağımız, başarılarla dolu hikayeyle sürdürmek için var gücümüzle çalışıyoruz. 

''KENTİMİZİN ALTYAPI VE ÜSTYAPISINI GÜÇLENDİRDİK''

Şehrimizde gerçekleştirdiğimiz imar çalışmalarıyla, kentimizin altyapı ve üstyapısını güçlendirdik. Halkımızın nefes alacağı, yeni yeşil ve yaşam alanları kazandırdık. Altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla vatandaşlarımızın yaşam konforunu arttırdık. Yeni atılım ve yatırımlarla spor altyapımızı güçlendirdik.

''GÖNÜL KÖPRÜLERİ İNŞA ETTİK''

Yeni gönül köprüleri inşa ettik. Yetim ve öksüzlerimize kucak açtık, kol kanat gerdik. Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek ‘Beşikten Eşiğe Yetim’ projemizi belediye meclisimizden aldığımız kararla kalıcı hale getirdik. Sıkmadık el, çalmadık kapı, dokunmadık gönül bırakmadık.

''ÇAYIROVA SEVDAMIZ VE SEVGİMİZ''

4,5 yılda Çayırova’ya yaklaşık 3,5 milyar TL’lik yatırım kazandırdık. Her işin bir sırrı vardır, bizim de sırrımız Çayırova sevdamız ve sevgimiz. Sloganımızda da yazdığı gibi ‘İşin Sırrı Çayırova’yı Sevince’.”