Bugün gazetemiz 41havadis.com’da “Kamuoyu Başkan Hamza Şayir'den Açıklama Bekliyor!” başlıklı haberimizde Şehit İlimdar Atasoy Parkı'nın Dilovası OSB’ye verileceğini haberleştirmiştik.

Haberimiz sonrası Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir gazetemize telefon ile ulaşarak konu hakkında açıklamada bulundu.

Dilovası OSB sınırları içerisinde kalan, Dilovası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün de içerisinde bulunduğu Şehit İlimdar Atasoy Parkı’nın Dilovası kurucu Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç döneminde OSB’ye verildiğini ifade eden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir “1999 yılında burası dönemin Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç’ın döneminde OSB sınırları belirlenirken haberde konu olan yerde OSB’ye verilmiş. O günden, bu güne kadar Belediyemizin Park ve Bahçeler Müdürlüğü biriminin kullanılmasına izin verildiğinden, halkımız belediyeye ait bir yer olduğunu zannetmiş. Şuan da OSB yetkilileri bize boşaltın dediklerinde boşaltıyoruz. Ercan Dalkılıç döneminde OSB’ye verildiğini kanıtlayan belgelerde elimizde mevcuttur.” dedi.